6/3/12

Recuperació d’una cultura de l’alimentació agroecològica


CURA DE NOSALTRES AMB L'AJUDA DE PLANTES AROMÀTIQUES 

Dissabte 24 de Març de 2012 - Hort Pienc

- Intentarem cuidar la terra i la seva producció respectant el medi amb l’ús de productes i extractes naturals que podrem preparar nosaltres mateixos amb plantes del nostre entorn, amb l’objectiu de combatre els diferents desequilibris que poden patir els cultius, tot estimulant les seves defenses davant l’atac d’insectes i fongs.
- Prepararem testos amb materials reciclats per fer vivers.
- Sabrem quines són les propietats terapèutiques de certes plantes, i com utilitzar-les en cas de malaltia, per tal d’ajudar-nos a millorar la nostra salut i qualitat de vida. .
- Aprendrem a cultivar, en els pocs espais que tenim a casa, aquelles plantes que contribuiran a millorar la nostra qualitat de vida.
- Coneixerem quines plantes contribueixen al creixement més sa dels horts, de manera que allò que produeixen tinguin més propietats i millor sabor, i a la vegada es lluiti contra els distints atacs de paràsits.



Monitora: Francisca Espinosa “Aromáticas del Gaia”
Horari: d’ 11 a 14h
LLoc: Hort de Font Pienc 

Porteu garrafes de plàstic per reciclar, guants, alguna eina per tallar , sprays, terra i tot allò necessari per plantar. Per compensar les despeses generades per la realització de l’activitat, es demana una aportació de 10 euros per persona; però en cas de greus dificultats econòmiques s’acceptarà la realització d’una tasca o servei equivalent per al col·lectiu.

Indiqueu el vostre correu electrònic per l’enviament de documentació. 
Informació i inscripcions ( places limitades): Saborshivern12@gmail.com
* “Sabers i sabors” és un col·lectiu impulsat per la Xarxa de Consum Solidari i Cydònia, obert a col·lectius i persones que vulguin treballar en la recuperació d’una cultura de l’alimentació des d’un punt de vista agroecològic.

No hay comentarios: